Make:Valamit

Szellőzőrács desztrojer

2008. július 04. - Make Valamit

Tulajdonképpen Anyám mániája, de erőlteti Apámra ezt a 'rakjunk illatosítót mindenhova, ne csak a vécébe' dolgot. Volt először a falraragasztós budibavaló ("Fúúúú, de büdi van"), volt a harákolós félautomata, ami faszán akkor spriccelt szemközt amikor elemet cseréltem benne - megnyugtattam anyámat, hogy mostantól elem nem kell bele. Nem azért mert átalakítottam atommeghajtásúvá.

Aztán a kedvencem, az autóba rakható, ez a kis pöcs üvegtartályos, szellőzőrácsba csíptethető. Apám akkori autója egy golyóálló Passat volt, egyszerűen nem lehetett agyonütni. Illatosító bepattint, nem áll meg, picit erősebben *eeeeerhh...PATT* No, annak a VW szériának olyan légbeömlője _volt_ hogy ha lezártad, ilyen rozetta szerűen befordultak 90 fokban a lapocskák. Egyet kivéve. Az autó úgy ment el, hogy fixen rá volt gyógyítva az illatosító.

Ugorjunk három évet előre, szép új (=drága) autó. Illatosító be, nem áll meg, picit erősebben... *PATT*

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása