Make:Valamit

LHC Webcast

2008. szeptember 08. - Make Valamit

http://webcast.cern.ch/live.py?format=flash&channel=Channel%201

Szerdán nézni foglak benneteket. Számítok egy villanásra, picit zsizsis lesz a kép aztán már csak a rohangálás látszik és kép el :>

Update: mekkora meglepetés, megúsztuk.

Ja, viszont aki gondolkodik a Tropic Thunder megtekintésén, óva inteném. Évek óta nem láttam normális vígjátékot Amerikából, talán Tarantio Death Proof-ján röhögtem utoljára, de az ugye nem komédia. Ha tényleg nevetni akar valaki, elmegy a legközelebbi 990Ft/DVD hipermarketbe, megkeresi a Baromi Őrjáratot (mert garantálom, hogy még nem látta) és megveszi. Az komédia.

Szóval a Tropic Thunder a fasorban sem lenne az elvonóról egy filmre kiengedett Robert Downey jr. nélkül. A színész, aki egy színészt játszik, aki ír létére egy feketét alakít; de ezt valami hatalmas átéléssel, ez az ürge tud! Játszottak még kategóriában ott van Jack Black, az ő stílusát elég nehéz elfedni, a félig kattant kövér f*sz egyszerűen átjön mindenen, és ne felejtsük el Tom Cruise 2x2 perces jelenetét sem, amiben nagyot alakít a teljesen begőzölt médiamogul szerepében. A többi felejthető. Steve Coogant megmondom őszintén nem értem, hogy a sikeres BBC-s vígjátékai közé miért kell ilyen f*s amerikai sz*rokat elvállalnia, mint ez, meg a Jackie Chanes '80 Nap' - ő többet tud ennél. Aranyos volt még Nick Nolte is.

Mostmár félek a Tron2-től, komolyan. Egyrészt a trailerben felbukkan Jeff Bridges, de nem a fiatal programozó képében, hanem az azóta megöregedett, szakállas öreg PDP guru figurájában, egy ablak mögül nézi a motoros hajszát. Nem emlékszem (f*szt nem), de mintha az első részben a fénymocik mintha nem ütközhettek volna.
Valamint Jeff Bridges + szakáll = ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása