Make:Valamit

F1 2009 Melbourne

2009. március 29. - Make Valamit

No, jó kis szezonnyitás volt ez. Bár az új első szárnyakat még szoknom kell:

 

 

 

 

 

Azért a BrawnGP-től nagyon szép nyitás, Button az első (Hungaroring!) pole-ja mellé gyűjtött még egyet, és a lassan Coulthardi korba emelkedő Barrichello is a második helyre hozta (hozta? faltól-falig ment, ütötte-verte) a fehér-sárga kocsit. Amiken majd megdrágul a hirdetési felület ezek után. Remélem sikerül nekik, a csapatfőnök most sem hazudtolta meg magát, fantasztikus ritmusérzékkel hozta ki a versenyzőit miután Nakajima túl gyorsan esett be (és ki) egy kanyarba. Tanítani kéne, hogy amíg Palik óbégat, hogy óhjjajj mi lesz most Button fél perces előnyével hát nem hiszem el uramisten, addig Button nyugodtan a kör végén be a boxba (hála istennek nincs többet ilyen boxutca zárva-nyitva baromság) tankolás, kerekek és a boxból kifelé már az AMG SL63 tolta kifelé a BGP0001-et.

Webbert sajnálom kicsit, remélem legközelebb legalább pontszerző helyen végez.

 Kubica és Vettel a végén eljátszották a Félelem Bére zárójelenetét, és kiejtették egymást. Ezt viszont csak én sajnáltam, a kommentátorok itt kaptak agyvérzést... érdemes egyébként átkapcsolni ilyenkor a német RTL-re, ahol - hogy is engedhetik meg maguknak - egy ex-pilóta kommentál, a szakkommentátor is versenyez, a boxban lent ki más lenne a kommentátor, mint Niki Lauda - szóval értenek hozzá. Ezt szoktam hallani:

ÚÚÚÚÚÚRISTENHÁTMITCSINÁLTAlonso/Raikkonnen/Vettel/TrulliHÁTHOGYILYET...*KLIKK*...Und beide Racecars im Kiesbett. Riesenpech für Sebastian Vettel, er ist von Platz Zwei ausgefallen.

Van különbség.

 

Ja, ha valaki nem tudná, mi az az SL63 AMG: (hangot fel!) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása