Make:Valamit

Re: Viktória elköszön

2011. április 20. - Make Valamit

Lehet utálni valakit amikor megjósol valamit és utána - teljes joggal! - kijelenti: én megmondtam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az austin-i rendőrség 4.5 milliós támogatást kér, hogy bevásárolhasson Crown Victoriákból. A Ford bejelentésére reagálva nyilvánosságra hozták, hogy a város részére szeretnének még 176 darabot vásárolni.

Az austin-i rendőrök több, mint 20 éve Ford rendőrautókat használnak, és váltás esetén be kellene vásárolniuk a fogyóalkatrészekből, valamint nem biztos hogy a meglevő felszerelések kompatibilisek más autókkal.

"Az egyik ok amiért most akarunk megrendelést leadni, mert a két cég akik rendőrautókat gyártanak (Ford és Chevrolet) egyelőre nem adtak pontos tájékoztatást az új autók árairól, tehát nem tudjuk, mennyit kellene fizetnünk" mondta Sean Mannix rendőrkapitány-helyettes.

Mannix szerint további aggodalomra ad okot, hogy az új, és keményen promotált autók gyakorlatilag prototipusok és még lettek behatóan tesztelve.

A rendőrség számára igen fontos hogy ugyanolyan autókat kapjanak, hiszen olyan alkatrészeket vásároltak előre (pl. fényhidak, illetve a járőrök laptopjainak tartója) melyek az elmúlt húsz évben gyártott akármelyik Crown Victoriához illeszkednek.

"Minden évben kapunk új autókat, most azért szeretnénk többet vásárolni, hogy legalább öt évig legyen elegendő készletünk" nyilatkozta Mannix "Ez a készlet kitart addig amíg kitaláljuk hogy melyik új modellt vásároljuk meg."

Miután egy autó 80.000 mérföldet futott, a kapitányság megvizsgálja a tartósságát és megbízhatóságát. Amelyik autó eléri ezt a futásteljesítményt, azt kivonják a napi szolgálatból, illetve az olyan szolgálati helyről, ahol magas a napi futott kilométer és olyan helyre sorolják át, ahol kevesebb a napi megtett út, illetve nem 'first responder' a szolgálat jellege. (pl. nyomozók)

Az Austin-i rendőrség vásárolt már más tipust, mint a Dodge Charger, de nem tervezik továbbiak beszerzését, mert a hátsó ülésen nincs elég hely utasszállításhoz, illetve a csomagtartóban nem marad elég hely a rendőrségi kellékek beszerelése után.

"Jó lesz beszerezni egy flottát ami már bizonyított, amíg a gyártók kijavítják az új tipusok gyermekbetegségeit" mondta Wayne Vincent, a rendőr szakszervezet elnöke. "Ezek (a Ford) nagyon megbízható járművek, nagyon sajnálnám ha nem használhatnánk őket tovább."


Forrás: http://www.statesman.com/news/local/austin-police-ask-for-4-5-million-to-1409441.html

Loading...
     
     
     

Ja, úgy tűnik, a New York-i taxitársaság is hasonlóan gondolkozik:

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása