Make:Valamit

Viszlát pizzapari

2012. június 15. - Make Valamit

ppari1.pngLojális embernek tartom magam, legalábbis ami az étkezést illeti (milyen szépen is hangzik hogy nem szeretek új dolgokat kipróbálni), úgyhogy ha beválik egy kifőzde/pizzás/lángosos, akkor erőfeszítéseket teszek érte hogy ott ebédelhessek/vacsorázhassak.

Harmadik kerületiként (gazdag budai, ja... mondtam már, hogy ez a most feltörekvő, fokozottan vicces standupos társaság egy-két kivételtől eltekintve elviselhetetlen?) ha nem volt kedvem vasárnap főzni, vagy itt voltak a haverok, a Pizza Paradicsomból rendeltünk. Még tavaly év közben feltűnt, hogy elkezdtek az áraik felfelé kúszni, előbb 10%, megint 10%, idén jutottunk oda, hogy a tavalyi 1200Ft-os pizza 1680Ft lett. Azért ekkora infláció nem volt, a minőség sem lett jobb, mi a rosseb van... Aztán leesett, hát nemrég nyílt meg egy ismertebb grill-étteremlánc új tagja tőlünk szintén nem messzebb, ott tudtam hogy drágábbak az ételek úgyhogy nem is nagyon látogattam.

Most viszont (kivettem egy pénteket, a mókuskerék kapott elég lendületet már) kéne valamit enni. Nézzük már meg mekkora a különbség ha mind a két étteremből ugyanazt eszem. 200Ft? Hát így ér véget a rutin. Mert ami a Paradicsomtól 2000Ft-ért drága, még ízetlen is, olyan mintha az üzemi menzán ennék, az a Trófeából egyrészt nagyobb adag, másrészt finomabb is - jóval.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monstertruck 2012.06.16. 12:46:03

Legalább az ottani trófea még jó.
A pesti oldalon kettőt próbátunk, a Visegrádi utcait, meg a Mexikói útit. Sztem mindkettő kifejezetten átlagon aluli élmény volt. Elképzelni sem tudom milyen lehet akkor a pizzaparadicsom :D

bagoj ur 2012.06.26. 23:26:40

Én a Pizza Paradicsomnak már jópár éve hátat fordítottam, mivel a kiszolgálás botrányos (volt akkor). Az egy dolog, hogy a pizzát másfél óra alatt hozták ki, de egy kör sört is 40 perc alatt, na akkor mondtam hogy most voltam itt utoljára.

Make Valamit · http://make.blog.hu 2012.06.27. 17:48:01

@bagoj ur: Ismerős. Egyszer lemértük, a futár hamarabb kiér a kajával, mint a pincér :)
süti beállítások módosítása