Make:Valamit

Francia nagydíj 2008

2008. június 22. - Make Valamit

Szép volt Massa! Ferrari 1-2, megint hibátlanul teljesítettek az olaszok, ezt mondjuk már vegyes érzelmekkel fogadom, persze mint autóbuzi örülök, de nem szeretném ha nascart csinálnának a kedvenc sportomból.

Franciának se adnék kamerát a kezébe, néha rémületes volt a videofeed. Ja és a kommentárok is visszavehetnének a BÉgetésből (beesett, betapadt, beelőzte).

Hamilton is volt minden ezen a futamon, tizenhárom, tizenkilenc, hét, a vége tíz. Erre a srácra se alapoznék csapatfőnökként, rohadtul érződik, hogy még mindig tapasztalatlan, néha szükségtelenül agresszív, amit viszont kivétel nélkül meg is bánt eddig. Most is volt egy drivethrough. Két futamon keresztül 0-0, grats, King Lewis.

Alfonzónak is sikerült háromról ledolgoznia magát nyolcadikra, mondjuk a végén Piquet hathatósan segített, meg is érdemli a P7-et.

Kubica, Webber: 5, 6 - ez is szép volt, Webber a nagy favoritom, kéne már alá egy normális autó, ez az ember tud valamit.

Egy kis érdekesség: az utolsó hét helyről rajtoló pilóta az utolsó hét helyen ért célba. Buttont kivéve, így kiesni...

Következő az angol, utána a német nagydíj, utána itt a Hungaroring. Hat hét.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása