Make:Valamit

Konsole XP alatt

2008. július 20. - Make Valamit

Igen ritkán (kb évente 2x) fizetek programért, az idei évre már megvolt az egyik jelölt, a Crysis Warhead, a másikon még gondolkoztam - eddig. X-Win32. Linux alatt ugye nem gond egy másik gép grafikus felületén dolgozni (ssh -CX), sőt van hozzá Távoli Asztal kliens is, úgyhogy windowssal is boldogul. Fordítva még nem láttam használható megvalósítást (működőt igen, de amit ahhoz kínlódni kellett, sőt eléggé specifikus volt, nem általános), de ezzel az ügyes kis programmal simán sikerült megoldani a dolgot.

XWin

 Elég kemény az xclock a windowsos ablakdekorációkkal :)

Crysis. Végre volt időm megpatchelni 1.2.1 verzióra, hátha itt megreszelték már a játék utolsó 1/5-ét. Elég durva hibák voltak benne a végefelé, volt olyan, hogy az utolsó pályán (ahol az exoskeletont kell kinyírni) kilépek a fedélzetre, Max Armor, várom a becsapódásokat, semmi. Sík üres fedélzet, a szerkezet hangját hallom, de hol a fenében van? Felnézek. Tulajdonképp XY síkon sikerült eltalálni a helyét, csak olyan 300m-el a fedélzet fölött állt a levegőben. Reload. Meg nem mindig lehetett fegyvert váltani. Sajnos az 1.2.1 ugyanaz :(((( Sikerült beesnem az anyahajó tornya és a fedélzet közötti résbe (ami nincs ugye, legalábbis nem hiszem). Víz, aaarrrh; úszni nem tudunk a milliárd dolláros nanosuit-ban. fsck.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása