Make:Valamit

De örülök, hogy leesett a BMW-k ára

2013. augusztus 23. - Make Valamit

bmw_x5_ablakemelo1.jpg

Főleg a kétmillió alatti X5-ösök tetszenek nagyon. Nem is töröttek. Mi baj lehet? Én itt megállok a gondolatmenetben, általában. Ismerős nem.

bmw_x5_ablakemelo2.jpg

Most újított egyet a srác, csak kis baja van, te (én) úgyis tudsz kódot olvasni, nézz már bele, hogy miért nem működik a hátsó ablakemelő.

Hogy miért?

bmw_x5_ablakemelo.jpg

Hát, annyit mondhatok, hogy nem a komputer miatt van. :)

Persze pár dolog azért világított a műszerfalon is, légzsákhiba (így elsőre üléskapcsoló vagy biztiöv kapcsoló lesz), a 'szokásos' csekkendzsin (P0340 Camshaft Position Sensor Circuit Malfunction - óóó, ez még finom lehet), plusz a klímakonzol kizárólag a szélvédőre hajlandó nyomni a levegőt; a klíma megy, de csak a szélvédőre. És tudjuk, hogy egy modern autó hogy készül? Vesznek egy klímakonzolt, és köréépítik az autót.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása