Make:Valamit

Comedy Central Roast of Charlie Sheen

2011. szeptember 20. - Make Valamit

Egy röhögés, egy pont, oké? Rajt!

Jon Lovitz indított:
4, elsőnek és utolsónak mindig nehéz odaállni.

Kate Walsh:

2, Grey's Anatomy ide vagy oda, még a mosolyt sem tudja mímelni (3-nak indult, aztán jött Tyson, aki viccesebb volt)

Jeff Ross:     

4-, Jeff öreg róka, de mint Charlie partnere (együtt tolták végig a My Violent Torpedo of Truth turnét) túl rosszakat nem mondott, szokás szerint a többieket oltotta, ahhoz mondjuk nagyon ért. Minusz mert a ruhát végül Sheen magyarázta meg.

Mike Tyson:

3, bocs, 'Iron' Mike, aranyos performance volt, MacFarlane lealázásáért (Homérosz - Homer) külön nagyot toltam a ceruzán, de annyira ideges volt hogy elnevette.

Anthony Jeselnik:

5, a belsős poént el kell magyarázzam, hadd röhögjön az is aki nincs tisztában az amerikai stand-up kultúrával:
"Mike Tyson, what can be said about you that hasn't been the title of a Richard Pryor album?" Ezután csak Patrice O'Neal nevetett, mert egyedül ő ismerte annak a lemeznek a címét. 'That nigga's crazy' - Mondta is hogy túl sok fehér van ehhez a poénhoz :)

Steve-O: 2, tudjuk, hogy ezek a Roast-ok arról szólnak hogy benyaljunk a Roastee-nek, de eeeez baszki, ez kibaszott gyenge volt, legalább tényleg vágatta volna magát pofán Tysonnal. (ez kb. annyi volt mint a Trump Roast-on a Situation) Vagy inni kéne újra, nem tudom, de ezt ne.

Amy Schumer:

5, a kurväéletbe, ki ez a csaj? Ez jó volt!

William Shatner:     

4+, kanadai humor, csak majdnem belefulladt az Ürszekerek referenciákba (meg kellett csókolnom egy feketét/hagynom kellett egy ázsiait vezetni), attól függetlenül jöhet még.

Patrice O'Neal 

4, Opie és Anthony mellett jó, és itt is jön a 'mérges fekete' humor, +1 pont MacFarlane leoltásáért :)

Charlie Sheen:

4, csak a vége sikerült kissé mániákusra. Bár aki látta a Pamela Anderson Roast-on hogy viselkedett Courtney Love, annak ez simán elmegy normálisnak. (+1 nagy pont "I've told my boss to fxxk off!")

Celebspotting: Slash, Angie Jolie, Dogg the bounty hunter

Furcsa, nem voltak 'beküldött' videók.

Héhéhé, itt a vége, Steve-O nak még egy pont! Miért? 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása